MAMF je konferencija za mame, edukativno-informativnog karaktera, mjesto druženja, razmjene iskustava, učenja ali i mjesto zabave.

MAMF želi da okupi i poveže poslovne žene, vlasnice, direktorice i menadžerice kompanija, ali i mame domaćice, aktivistice… sve mame. Želja nam je istaknuti uspješna iskustva, realne probleme, izazove i povezati žene različitih profila kroz zajedničku temu: majčinstvo.

Konferencija će ponuditi pet interesantnih panela u kojima ćemo uz pomoć stručnjaka iz različitih oblasti, tražiti odgovore na probleme ili dileme s kojima se danas suočavaju majke.

Sada više nego ikada, žene žele da se okupljaju, da razmjenjuju ideje, formiraju dublje veze i prikupljaju informacije i inspiraciju o tome kako unaprijediti svoj porodični život i karijeru. MAMF je jednodnevna konferencija koja olakšava ovu potrebu, zahvaljujući angažiranim panelima i glavnim govornicima kao i programu koji je prilagođen poduzetničkim i kreativnim majkama ali i svim ostalim ženama.

Gosti će učiti o roditeljstvu, mentalnom zdravlju, kreativnosti, organizaciji, tržištu rada, ljepoti, modi, ishrani, tjelesnoj slici, i još mnogo toga! Svrha konferencije je da kombinujemo različita saznanja s nevjerovatnim ženama kako bi zajednički naučile kako da napreduju i budu sretne, zdrave mame, kakve i zaslužuju da budu.