NAŠE USLUGE

Kako god da bilo i u kojoj god situaciji da se našli, dobrodošli u »Agenciju WE« koja jedino može da vam ponudi

 

» ADEKVATNO RIJEŠENJE = ZA VAŠE PROBLEME«!

»Agencija WE« kreira rješenja za svakog od svojih klijenata kako bi zadovoljio njegove specifične potrebe kroz lepezu svojih USLUGA. Međutim, rezultat je uvijek isti: postizanje mjerljivih poboljšanja, bilo da se radi o poboljšanju efikasnosti vašeg rada, uvođenju novih procesa rada i kreiranju efikasnih puteva za dostizanje marketing ciljeva, poboljšanju zadovoljstva kupaca, maksimiziranju prihoda ili povećanju prodaje.

Marketing

Pružamo Vam potpuno riješenje u kreiranju marketing strategija a koje podrazumjevaju trenutno stanje vašeg branda/kompanije, analizu okruženja i drugih neophodnih elemenata za razvoj na tržištu, pronalaženje riješenja za vas kao i kreiranje marketinških kampanja koje su neophodne a sve to u cilju kreiranja najboljeg riješenja i povećanja prodaje.

Organizacija događaja

Kreiramo događaje koji su isključivo namjenjeni B2B poslovanju a koji podrazumjevaju promociju određenih tematskih segmenata koji su u skladu sa »Jednom temom« poslovanja i sa strane klijenta i sa strane organizatora. Dajemo Vam prijedloge događaja naših partnera  na tržištu te osmišljavamo događaje koji su kreirani prema vašim potrebama.

DIREKTNA PRODAJA

Segment direktne prodaje se ogleda u konkretnim prijedlozima kako povećati prodaju proizvoda, koja su to mjesta na koje treba ići, gdje se fokusirati i kako doći direktno do određene mase koja je predmet djelovanja vašeg/našeg proizvoda, te kako i na koji način svoju prodaju usmjeriti bez prevelikog troška!

fUNDRAISING

Kreirate događaj, poznato ste lice, imate savršenu emisiju ili brand? Trebate sponzore? Tražite klijente? Dozvolite nam da Vam u tome pomognemo, naš tim sa preko 18-godina radnog iskustva svojom velikom lepezom poznanstva može da Vam bude dugoročni partner a ne konkurent!